Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Oblečení > Šperky > Inzerát č. 183700377

PŘÍVĚSEK 2

- [4.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

PŘÍVĚSEK
Přívěsek je vyrobený z ušlechtilého titanu.
Titan je velice odolný lesklý, lehký ušlechtilý kov, nepoškrábe se a je vhodný pro alergiky.
je výrazem života a vědomí, což nám umožňuje jít za fyzické vibrace těla a znovu se připojit k vyšším vibracím naší pravé přirozenosti.
je čtvrté ze série pěti platónovských těles. Obsahuje 12 ploch, 20 vrcholů a 30 hran. (spolu s Ikosahedronem) nejvíce připomíná tvar koule. Každá z jeho stěn má tvar pětiúhelníku.

Každá z pěti stran pětiúhelníku může být považována za jednu z platónových těles. Číslo 12 se nachází mnohokrát v umění, literatuře, hudbě a metafyzickém / duchovním spojení.
- éterický prvek

Metafyzické aspekty
Platón popisoval jako tvar, "... který bůh používá pro uspořádání souhvězdí na celém nebi". Aristoteles přidal pátý prvek, "éter", a předpokládal, že nebesa byla vyrobena z tohoto prvku. představuje aspekty Vesmíru (Božské stvoření) a je spojen s vyššími čakrami (6., 7. a výše), které drží energii meditace, podvědomí, probuzení, vyšší vědomí a duchovní vzestup.

Tvar je spojen s vyšším já / Božským / veškerenstvem a je dokonalým nástrojem pro použití v meditaci a spojení s touto Zdrojovou energií. Energie držená v rámci zvýší vibrace držitele / uživatele tak, aby se sjednotily. To umožňuje stav připojení k vyššímu vlastnímu zdroji.

Kvůli podobnosti jeho tvaru s koulí (ještě více jeho „dvojník“, Ikosahedron) bude energie jemná, vycházející ze všech stran ve stejných poměrech. To je velmi užitečné při použití pro hojení nebo meditaci, protože celý prostor kolem vás je plný této energie vibrací.
je výrazem života a vědomí, což nám umožňuje jít za fyzické vibrace těla a znovu se připojit k vyšším vibracím naší pravé přirozenosti.

Platónova tělesa
Platónova tělesa jsou sada pěti, trojrozměrných tvarů, které pocházejí od řeckého matematika Pythagora a později pojmenované podle řeckého filosofa Platóna. Tetrahedron (čtyřstěn), Hexahedron (šestistěn – krychle), Oktahedron (osmistěn), (dvanáctistěn) a Ikosahedron (dvacetistěn) mají jedinečné vlastnosti, protože všechny strany jsou stejné, úhly jsou stejné a plochy jsou stejné.

Byl to velký řecký filozof, Platón, který spojil každé platónovo těleso se základním prvkem (oheň, země, voda, vzduch a éter / vesmír). Věřil, že tyto trojrozměrné tvary jsou stavebními kameny k vytvoření všeho - v nás, kolem nás a mimo naše smysly.
Přívěsek je vyrobený z titanu a průměr kruhu je 25 mm. Přívěsek je zavěšený na nerezovém řetízku.
Dovoz Německo: Boccia Titanium

Jméno:

Petra

Telefon:

777... zobraz číslo

Lokalita:Mapa637 00 Brno

Vidělo:

88 lidí

Cena:

799 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Stříbrná sada - řetízek s přívěskem a náušnice Stříbrná sada - řetízek s přívěskem a náušnice - [3.5. 2024]
Prodám stříbrnou (stříbro 925) sadu řetízek s přívěškem + náušnice. Řetízek je dlouhý 50 cm, přívěšek 2 cm (s očkem 3 cm). Náušnice jsou dlouhé 1,7 cm a 0,6 cm široké; zapínání mají zacvakávací. Sada je nová, byl to nevhodný dárek. Cena 750 Kč ...


750 Kč
Kladno
272 01
49 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
Stříbrný set šperků - barevné kvítky 925/1000 Stříbrný set šperků - barevné kvítky 925/1000 - [11.4. 2024]
Krásný stříbrný set náušnic a přívěšku, nošený cca 2x (neužiji), hodí se ke spoustě věcí díky barevné variaci - modrá, zelená a růžová. Náušnice jsou bez zapínání na háčky, rychle se nasazují, jsou příjemné a nepíchají kolem uší, díky širšímu a zaobl ...


750 Kč
Kladno
272 01
88 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Šperky
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Oblečení celkem: 119874, za 24 hodin: 2716

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko