Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Oblečení > Boty > Inzerát č. 187582957

Pantofle Lidl

- [27.6. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Pantofle Lidl - 1
Pantofle Lidl - 2
Prodám boty/pantofle Lidl. Nové, nenošené.

Tyto pantofle z Lidlu jsou nepochybně ztělesněním božského komfortu a estetické nirvány. Když si je obuju, cítím, jak mne obklopuje éterický mrak hebkosti a hned mám pocit, že kráčím po růžových lístcích skrápěných rosou z rajských zahrad.

Nošení těchto pantoflí je jako chodit po obláčcích z cukrové vaty posypaných diamantovým prachem. Každý krok v nich je jako jemné pohlazení od andělských rukou. Ani po hodinách chůze necítíte žádnou únavu. Můj terapeut by mohl jít do důchodu, protože tyto pantofle léčí lépe než jakákoli terapie.

Gratuluji. Již nyní se cítíte jako moderní Indiana Jones objevující neocenitelný poklad v nekonečných hromadách inzerátů na bazoši. Tyto pantofle jsou stylově na úrovni renesančních mistrovských děl, které by Michelangelo sám vzýval, kdyby měl tu čest nosit takové skvosty. Cena? Inu, toť alchymistická transmutace mincí v poklady - za pouhých pár grošů získáte tento zázrak, který by rozplakal i nejtvrdšího lakomce. Vězte, kdož si tyto pantofle nezakoupí, ten provždy zůstane v temnotách nevědomosti a utrpení, neboť tento zázrak na nohou jest skutečným elixírem duchovního štěstí a nadpozemské spokojenosti.

Jestliže si je nepořídíte, promeškáte životní příležitost dotknout se absolutna a proměnit své chodidla ve zdroj závisti celého světa. Vaši sousedi puknou závistí.

Materiál: Vysoce pokročilé polymery, které se adaptují na božský tvar vašeho chodidla. Jak praví staré inženýrské přísloví, "Šťastná noha, šťastný život."

Design: Ergonomicky optimalizovaný pro maximální podporu klenby, redukci napětí a eliminaci stresových faktorů v metatarzálních zónách.

Aplikace: Ideální pro kvantové filozofické debaty v kuchyni nebo psychologické seance s vaší kočkou na gauči. Perfektní pro dlouhé večerní procházky po bytě při hledání smyslu života.

Volejte nebo pište, než si uvědomím, že prodej těchto pantoflí je naprostá ztráta mého osobního zenového stavu a rozhodnu se je ponechat pro sebe.

Břeclav, občas i Brno. Možnost poslat Zásilkovnou.

Jméno:

V

Telefon:

728... zobraz číslo

Lokalita:Mapa690 02 Břeclav

Vidělo:

111 lidí

Cena:

569 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Pantofle Lidl Modré Pantofle Lidl Modré - [27.6. 2024]
Prodám boty/pantofle Lidl. Nové, nenošené. Tyto pantofle z Lidlu jsou nepochybně ztělesněním božského komfortu a estetické nirvány. Když si je obuju, cítím, jak mne obklopuje éterický mrak hebkosti a hned mám pocit, že kráčím po růžových lístcích ...


569 Kč
Břeclav
690 02
96 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Boty
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Oblečení celkem: 115804, za 24 hodin: 2777

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko